Mooie handen met fillers

Handen verraden echte leeftijd

Je hebt het vast wel eens gehoord: de huid van de handen verraadt iemands leeftijd…We doen er alles aan om een fris en jeugdig uiterlijk te behouden of te krijgen, gek genoeg worden de handen hierbij vaak vergeten. Het onderhuidse vet wordt met de jaren minder waardoor bloedvaatjes pezen en botjes zichtbaar worden. En net als in je gezicht staat de huid van de handen onder invloed van veel zonblootstelling, waardoor vaak pigmentvlekjes ontstaan.

Daar komt nog eens bij dat de huid steeds dunner, minder elastisch en droger wordt, waardoor rimpeltjes ontstaan. Al met al best jammer. Tijd voor actie dus!

Met behulp van fillers kunnen we de tijd wat terugdraaien. Fillers zijn gels die in de huid worden aangebracht om rimpeltjes op te vullen of volume te vergroten of terug te brengen. Door een filler in de handruggen te injecteren neemt het volume toe, waardoor bloedvaten en pezen minder zichtbaar zijn en rimpeltjes verdwijnen. De filler wordt met een dun naaldje ingebracht, waarna het resultaat direct zichtbaar is. De behandeling is nauwelijks pijnlijk en bijwerkingen beperkingen zich over het algemeen tot een klein blauw plekje ter plaatse van de insteek-opening.

fillerbehandeling handen

* Willeke Kamphof is gespecialiseerd in het bereiken van bovenstaand resultaat. In het verleden behaalde resultaten bieden echter geen garantie voor de toekomst, ieder mens is immers uniek. Neem contact op voor eerlijk advies.

De pigmentvlekjes kunnen behandeld worden met een laser- of IPL-behandeling. Vaak zijn meerdere behandelingen nodig, maar het resultaat mag er zijn.

Nieuwsgierig geworden of geïnteresseerd in meer informatie over deze behandelingen: info@skinject.nl


Comments are closed.