Huid verstevigen met laser

Huid verstevigen met Pixel CO2-laser

Na verloop van tijd wordt de huid minder elastisch en dus slapper. Je merkt bijvoorbeeld dat de huid van je wangen slapper wordt, je kaaklijn minder strak, dat je mondhoeken wat gaan hangen of je ziet tot je schrik dat je een kalkoennekje aan het ontwikkelen bent. Het kan zijn dat je je daaraan stoort en dat je er iets aan zou willen doen.

Gelukkig zijn er tegenwoordig heel effectieve methoden om de huid te versterken en verstevigingen zonder dat het mes erin hoeft. De Pixel CO2-laser heeft een handstuk waarmee de huid op een noninvasieve, nonablatieve manier verstevigd kan worden, dat wil zeggen: zonder wondjes te maken. Heel prettig natuurlijk, want er hoeft dus geen rekening gehouden worden met het seizoen (behandelingen waarbij wondjes ontstaan kun je beter niet ondergaan in zonnige maanden) of met je werk.

Werking & resultaat Pixel CO2-laser

Deze puur thermische behandeling is vrijwel pijnloos. De laser produceert vele smalle lichtbundels, die worden opgenomen in de huid. Daar zetten ze de energie om in warmte. De huid wordt op deze manier gestimuleerd om nieuw en gezond bindweefsel aan te maken, waardoor ze er weer jonger uitziet. De verslapte huid wordt steviger en strakker gemaakt, waardoor rimpels verdwijnen en de huidstructuur wordt hersteld.

Het resultaat kan direct na de behandeling zichtbaar zijn, maar is optimaal na enkele maanden, omdat pas dan de collageenregeneratie volledig is. Over het algemeen zijn meerdere behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Daarbij gaat het verouderingsproces helaas gaat gewoon door en ook daarom zijn herhalingsbehandelingen na verloop van tijd nodig.

* Willeke Kamphof is gespecialiseerd in het bereiken van bovenstaand resultaat. In het verleden behaalde resultaten bieden echter geen garantie voor de toekomst, ieder mens is immers uniek. Neem contact op voor eerlijk advies.Tijdens de behandeling wordt de laser in hoog tempo over de te behandelen huid heen en weer bewogen. De huid wordt voorzichtig opgewarmd tot circa 40-42 graden Celsius. Dit wordt met een speciale thermometer opgemeten. Telkens wordt een gebiedje van ongeveer 5x5cm gedurende 4-5minuten behandeld. De behandeling is nauwelijks gevoelig, wel wordt de geproduceerde warmte gevoeld. Na de behandeling is de huid een beetje rood en warm. Je normale werkzaamheden kun je dus meteen hervatten.

Deze behandeling kun je dus toepassen bij een verslapte huid in je gezicht maar ook van bijvoorbeeld je armen, binnenzijde van je benen of een deel van je buik.

Tarieven

Wangen € 300,-
Hals € 350,-
Kaakranden € 250,-
Armen / benen € 600,-
Buik € 600,-