Vagina verstrakking & verjonging door effectieve laserbehandeling met Femilift

De oplossing bij vaginale klachten

Na een bevalling of door hormoonveranderingen na de overgang treden er veranderingen op in het weefsel rondom de vagina, waardoor de vagina wijder kan worden. De vagina wordt droger en minder makkelijk vochtig bij het vrijen. Sommige vrouwen ervaren een verzakkingsgevoel, vinden het ontsierend of hebben het gevoel dat ze daardoor een minder fijn seksleven hebben. Een vaginaverjonging (vaginavernauwing) middels Femilift biedt uitkomst.

Wanneer is Femilift iets voor mij?

  • Je hebt last van verminderde vaginale elasticiteit, vaginale droogheid, infecties, ongewenst urineverlies en pijn of verminderd gevoel bij het vrijen.
  • Je zoekt een niet-operatieve, niet-hormonale oplossing voor vaginale klachten.
  • Je wilt snel resultaat zonder pijn.
  • Je bent geïnteresseerd in één oplossing voor diverse klachten.
  • Je zoekt een oplossing die gemakkelijk kan worden toegepast in je dagelijkse leven.

Hoe werkt de behandeling?

De laser stimuleert de slijmvliezen van de vagina, waardoor de vagina verstevigt en verstrakt, de bekleding van de vagina verjongt en wordt beter doorbloed. De elasticiteit komt hierdoor terug en de vagina wordt makkelijker vochtig, waardoor een verbeterde seksuele prikkeling optreedt. Bovendien vermindert door het verstevigen van de vaginawand eventueel ongewenst urineverlies (stressincontinentie). Deze laserbehandeling kan dus worden toegepast bij vrouwen die klachten ervaren na de bevalling, maar wordt ook gebruikt bij vrouwen na de overgang, waarbij de vagina droger en gevoeliger geworden is.

De behandeling duurt ongeveer 15 minuten, vindt plaats in de praktijk in Haarlem en is nagenoeg pijnloos, verdoving is niet nodig. 
Er zijn 3 behandelingen nodig, telkens om de 4-6 weken. Daarna wordt geadviseerd jaarlijks 1 behandeling te ondergaan om het effect te behouden.

100% VEILIG

Klinisch bewezen, geavanceerde technologie, opgeleide arts & hygiënische sonde.

EFFECTIEF

Echt merkbaar resultaat. De reacties zijn zeer positief. 85% merkt verbetering.

POLIKLINISCH

Snel, minimaal invasief, minimale hersteltijd en nagenoeg pijnloos. Eenvoudig in te passen in dagelijkse leven.

VEELZIJDIG

Te gebruiken bij veelvoorkomende klachten; 2 maten voor verschillende anatomische vormen.

Meer informatie tijdens gratis consult

Wil je meer informatie over deze behandeling en/of wil je graag advies tijdens een consult? Maak dan een afspraak met Willeke Kamphof. Een consult is altijd kosteloos en vrijblijvend.

Cliënten over Femilift

 In korte tijd veel effect. Meer prikkeling tijdens gemeenschap en meer ontspanning. Een heel groot verschil, bijna zoals het was voor de overgang.